Nutriční a senzorické hodnocení potravin určených pro sportovní výživu – Helena Černá
Helena Černá
Bakalářská práce
Nutriční a senzorické hodnocení potravin určených pro sportovní výživu
Nutritional and sensory evaluation of foods intended for sports nutrition
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERNÁ, Helena. \textit{Nutriční a senzorické hodnocení potravin určených pro sportovní výživu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/m64lrj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.