Dominika Baranová

Bakalářská práce

Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu

Analysis of traditional gastronomy in a selected region
Abstract:
This thesis deals with the development of literary research, the essentials of gastronomy in the Liptovský region. It describes the history of gastronomy in Slovakia, the geography of Liptov, the Liptov region, gastronomy in Slovakia, the gastronomy of Liptov, individual traditional ways of preparing food in the past in Liptov, traditional dishes, cheeses in Slovakia, a description of interesting eating …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá vypracovaním literárneho rešeršu, náležitosťami o gastronómií v oblasti Liptovského regiónu. Popisuje históriu gastronómie na Slovensku, geografiu Liptova, Liptovský región, gastronómiu na Slovensku, gastronómiu Liptova, jednotlivé tradičné spôsoby prípravy jedál v minulosti na Liptove, tradičné pokrmy, syry na Slovensku, popis zaujímavých stravovacích zvyklostí. V praktickej …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
  • Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.

AMBIS vysoká škola, a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu