Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu – Dominika Baranová
Dominika Baranová
Bakalářská práce
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Analysis of traditional gastronomy in a selected region
Abstract:
This thesis deals with the development of literary research, the essentials of gastronomy in the Liptovský region. It describes the history of gastronomy in Slovakia, the geography of Liptov, the Liptov region, gastronomy in Slovakia, the gastronomy of Liptov, individual traditional ways of preparing food in the past in Liptov, traditional dishes, cheeses in Slovakia, a description of interesting eating …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá vypracovaním literárneho rešeršu, náležitosťami o gastronómií v oblasti Liptovského regiónu. Popisuje históriu gastronómie na Slovensku, geografiu Liptova, Liptovský región, gastronómiu na Slovensku, gastronómiu Liptova, jednotlivé tradičné spôsoby prípravy jedál v minulosti na Liptove, tradičné pokrmy, syry na Slovensku, popis zaujímavých stravovacích zvyklostí. V praktickej …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/jvu0r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
- Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
Lucie Beranová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Denis Mizler -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
Markéta Vaštová -
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
Nadine Lulic -
Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku
Vroblová Vroblová -
Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
Tereza Buzková