Bc. Tereza Sztalmachová

Bakalářská práce

Moderní česká gastronomie a město Jeseník

Modern Czech gastronomy and the town of Jeseník
Anotace:
Cílem bakalářské práce je na základě průzkumu regionální gastronomie navrhnout regionální menu, zahrnující moderní českou gastronomii. Teoretická část se zabývá problematikou regionální gastronomie a tvorbou menu, včetně nákladové kalkulace. Praktická část zkoumá možnosti zavedení nového moderního regionálního menu do nabídky hotelové restaurace, na základě výzkumu formou dotazníkového šetření a řízeného …více
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis is to propose a regional menu based on the research of regional gastronomy, including modern Czech gastronomy. The theoretical part deals with the issues of regional gastronomy and menu design, including cost calculations. The practical part explores the possibilities of introducing a new modern regional menu into the hotel restaurant menu, based on a questionnaire …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 7. 2024
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/ou587/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 8. 2024
  • Vedoucí: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Anna Navrátilová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné