Možnosti inovace náplní u čokoládových cukrovinek – Bc. Michaela Franková
Bc. Michaela Franková
Diplomová práce
Možnosti inovace náplní u čokoládových cukrovinek
Possibilities of filling innovation in chocolate confectionery
Anotace:
Diplomová práce na téma Možnosti inovace náplní u čokoládových cukrovinek je zaměřena na produkci čokolády a pralinek s využitím bylinných extraktů jako součásti náplní. Literární rešerše se zabývá procesem výroby čokolády a pralinek, typy náplní a možnými vadami, které se mohou v pralinkách či čokoládě vyskytovat. Druhá část teorie se věnuje extrakčním metodám používaným k získání bylinných extraktů …víceAbstract:
The focus of the master's thesis entitled Possibilities of filling innovation in chocolate confectionery is on the production of chocolate and pralines using herbal extracts as part of the fillings. The literary review delves into the processes of chocolate and praline production, types of fillings, and potential defects that may occur in pralines or chocolate. The second part of the theory deals with …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2023
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Oponent: Iva Burešová, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / specializace:
Potravinářství a výživa člověka / Jakost a bezpečnost potravin
Práce na příbuzné téma
-
Čokoládové cukrovinky a specifika jejich výroby
Zuzana Vodehnalová -
Čokoládové cukrovinky s přidanou hodnotou
Kateřina Týblová -
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
Agáta Uchytilová -
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
Veronika Bednaříková -
Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
Kateřina Zítková -
Application of the Marketing Analysis Tools for Launch New Product to the Chocolate Market.
Martin Tomáš -
Chocolate Confectionery market analysis - United Kingdom
Alexandra Kiš Bandiová -
Čokoládové hmoty a možnosti jejich uplatnění při výrobě funkčních cukrovinek
Helena Kölblová