Martin Šechovcov

Master's thesis

Ponikatelský plán Fat Free Pizza

Entrepreneurial plan Fat Free Pizza
Abstract:
Teoretická část práce rozebírá proces vzniku nové podnikatelské jednotky od počátečního nápadu, přes rozvoj a hodnocení podnikatelské příležitosti až po založení podniku a s tím související veškeré administrativní a praktické kroky. Práce se zmiňuje i o současných možnostech podpory podnikání v ČR a příčinách případného neúspěchu v podnikání. V praktické části práce je vypracován konkrétní podnikatelský …more
Abstract:
Theoretical side of the work analyses the process of inception of a new business unit from the beginning idea, through development and ranking of business chance, to the foundation of business unit with all the necessary administrative and practical parts. The work deal with present way of the grant the business units in the Czech Republic and reasons of possible failure in business too. In practical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 11. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2011
  • Supervisor: Josef Krause
  • Reader: Jan Eisler

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/26232

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management