Martin Šechovcov

Diplomová práce

Ponikatelský plán Fat Free Pizza

Entrepreneurial plan Fat Free Pizza
Anotace:
Teoretická část práce rozebírá proces vzniku nové podnikatelské jednotky od počátečního nápadu, přes rozvoj a hodnocení podnikatelské příležitosti až po založení podniku a s tím související veškeré administrativní a praktické kroky. Práce se zmiňuje i o současných možnostech podpory podnikání v ČR a příčinách případného neúspěchu v podnikání. V praktické části práce je vypracován konkrétní podnikatelský …více
Abstract:
Theoretical side of the work analyses the process of inception of a new business unit from the beginning idea, through development and ranking of business chance, to the foundation of business unit with all the necessary administrative and practical parts. The work deal with present way of the grant the business units in the Czech Republic and reasons of possible failure in business too. In practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 11. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2011
  • Vedoucí: Josef Krause
  • Oponent: Jan Eisler

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/26232

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management