Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy – Eva BARTÁČKOVÁ
Eva BARTÁČKOVÁ
Bakalářská práce
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy
Wine as a part of creative Gastronomy in terms of analysis of a suitable combination of wine and meals
Anotace:
Cílem bakalářské práce je získat především přehled o využití vín z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy. Práce obsahuje poznatky z hlediska pěstování révy vinné, výroby, rozlišení, hodnocení a degustace vín. Zejména se v této práci věnuji volbou výběru vín k jednotlivým pokrmům. Závěr práce je zaměřen na blahodárné a léčivé účinky vín.Abstract:
Objectives of the bachelor thesis are to gain knowledge about utilization of wine in term of a proper combination of wines dishes. The bachelor thesis contains pieces of knowledge of cultivation of grapevine, production, distinction, evalution and wine-tasting. The bachelor thesis is, in particular, focused on preference of choice of wine to individual dishes. Closing parts conclusion of my bachelor …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7969
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2008
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTÁČKOVÁ, Eva. \textit{Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/md7sl2/.
Jak správně citovat práci
BARTÁČKOVÁ, Eva. Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Víno jako účinná prevence a lék vůči srdečním chorobám
Anna Brzobohatá