Zdravý životní styl a stravování mladé populace – Arseniya Kukanova
Arseniya Kukanova
Bakalářská práce
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
Healthy lifestyle and catering of young population
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o zdravém životním stylu a stravování mladé populace navštěvující fitness centra. Pro svou analýzu stravování jsem si vybrala segment mladých lidí ve věku do 35 let. V práci používám metody dotazníkového šetření, které provádím ve fitness zařízeních Domino a Standa man v Praze. Práce se zaměřuje na výzkum způsobu stravování mladé generace. Cílem práce je identifikovat problémy …víceAbstract:
The bachelor's work explores the issues of nutrition and healthy lifestyle of young generation attending fitness centers. For analysis, I chose segment of young people under the age of 35 years. This work was based on results of surveys in fitness halls of Domino and Standa Man. The work focuses on research into catering habits of the young generation. The purpose is to identify problems related to …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14127/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUKANOVA, Arseniya. \textit{Zdravý životní styl a stravování mladé populace}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/mdknrw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Compound nouns related to healthy lifestyle, fitness and diet
Lucie Korešová -
Healthy lifestyle: A linear programming approach
Kateryna Marchuk -
A Comparsion of the Impact of Experiental Intervention on Subjective Perceptions of Health between University Students in the Czech Republic and the United States of America
Jana Stará -
Application of a Social Accounting Matrix (SAM) Fixed-Price Multiplier Model to Analyze SADC Regional Trade Outcomes for Zimbabwean Household Nutrition and Food Security
Chido Rutendo WAMAMBO -
The Effect of COVID-19 Pandemic on Food and Nutrition Insecurity
Marta Knoblochová -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
The effect of cutting and fertilization under controlled conditions on photosynthesis and plant growth of two wet grassland species (\kur{Carex canescens} and \kur{Phalaris arundinacea}) representative of the competitive and conservative plant functional types
Hanna ANGSTER -
Food and its social context (case study of low and high income households in Kazakhstan)
Saule Turgambayeva