Bc. Václav Bureš

Diplomová práce

Vliv teploty na tokové chování čokolády

Influence of temperature on flow behavior of chocolate
Anotace:
Velká část této diplomové práce je zaměřena na kakaové boby a čokoládu jako takovou. Získávání, hodnocení a pracování kakaových bobů. Poté také na průmyslovou výrobu čokolády, konečnou úpravu, než se plní do obalů, skladování před tím, než se dostane do obchodních sítí k prodeji konečnému spotřebiteli a také její vliv na lidský organismus a zdraví. Vybral jsem si tři druhy čokolády od stejného komerčního …více
Abstract:
A large part of this bachelor thesis is focused on cocoa beans and chocolate as well. Acquisition, evaluation and treatment of cocoa beans. Then also for industrial chocolate production, finally adjustment before being packaged, storage before it reaches commercial networks for sale to the final consumer as well as their effect on the human body and health. I chose three varieties of chocolate from …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Vojtěch Kumbár, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin

Práce na příbuzné téma