Mgr. Jana Marešová

Bakalářská práce

Hrnečku, vař aneb od varných jamek k nanotechnologii

Cup, boile or by boiling holes to nanotechnology
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá historií, současností a možnou budoucností vývoje gastronomických nádob. V teoretické části je nejdříve nastíněna historie nádob od jejich vzniku, následuje zmapováni současných možností výběru se zaměřením na materiály pro výrobu nádobí a jejich možná rizika při nesprávném používání. Závěr části zaměřené na nádobí je věnován nanotechnologiím a jejich uplatnění v gastronomii …více
Abstract:
This bachelor’s work deals with history, recent time and possible future of cookware development. The first theoretical part outlining history of cookware from their beginnings is followed by mapping recent possibilities of choice with focus on their material and possible risks of wrong usage. Conclusion focused on cookware is dedicated to nanotechnologies and their usage in gastronomy. To fully understand …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
  • Vedoucí: MVDr. Halina Matějová
  • Oponent: PaedDr. Věra Bulková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.