Dana Lečbychová

Bakalářská práce

Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku

Food Safety as a Tool of Competitiveness of the Food Business
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá bezpečností potravin a konkurenceschopností podniku. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsána bezpečnost potravin, včetně standardů pro řízení bezpečnosti potravin. Dále jsou zde popsány metody, které jsou vhodnými nástroji pro analýzu bezpečnosti potravin jako konkurenceschopnosti podniku. V praktické části je charakterizována společnost …více
Abstract:
This Bachelor's thesis is dealing with food safety and competitiveness company. It's diving in theoretical and practical part. The theoretical part describes food safety, including standards for food safety management. It further describes the methods that are appropriate tools for the analysis of competitiveness company. The practical part is characterized by KMS spol. s r.o., engaged in the manufacture …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Zveřejnit od: 9. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Romana Bartošíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Lečbychová, Dana. Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta logistiky a krizového řízení

Bakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik