Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku – Dana Lečbychová
Dana Lečbychová
Bakalářská práce
Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku
Food Safety as a Tool of Competitiveness of the Food Business
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá bezpečností potravin a konkurenceschopností podniku. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsána bezpečnost potravin, včetně standardů pro řízení bezpečnosti potravin. Dále jsou zde popsány metody, které jsou vhodnými nástroji pro analýzu bezpečnosti potravin jako konkurenceschopnosti podniku. V praktické části je charakterizována společnost …víceAbstract:
This Bachelor's thesis is dealing with food safety and competitiveness company. It's diving in theoretical and practical part. The theoretical part describes food safety, including standards for food safety management. It further describes the methods that are appropriate tools for the analysis of competitiveness company. The practical part is characterized by KMS spol. s r.o., engaged in the manufacture …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Zveřejnit od: 9. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LEČBYCHOVÁ, Dana. \textit{Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/mgp3wm/.
Jak správně citovat práci
Lečbychová, Dana. Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Zuzana KREJČOVÁ -
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Romana BARTOŠÍKOVÁ -
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Romana BARTOŠÍKOVÁ -
Měření rizika podnikatelského projektu
Lenka Hončíková