Bc. Adéla Misařová

Bakalářská práce

Syrovátka a její využití nejen v potravinářství

The utilization of whey in food and non food products
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o syrovátce a jejím využití nejen v potravinářství. První část práce je zaměřena na vlastní popis syrovátky, její typy a složení. Další část je zaměřena na produkty, které se získávají ze syrovátky, kde jsou zahrnuty jak spotřebitelské výrobky, tak průmyslové výrobky. Také je popsáno její mnohočetné využití v různých oblastech. Poslední část je zaměřena na podniky v …více
Abstract:
This bachelor work deals with the whey and it is use not only in foodstuffs. The firts part focuses on the description of whey, the types and composition. Another part is focused on products that are derived from whey, which includes both consumer products and industrial products. Also described its multiple applications in various fields. The last part focuses on businesses in the Czech Republic which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2010
  • Vedoucí: Ing. Marcela Pejchalová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Misařová, Adéla. Syrovátka a její využití nejen v potravinářství. Pardubice, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin