Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu – Milena Kostennikova
Milena Kostennikova
Bachelor's thesis
Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu
Use of extrusion process to prepare amylose-lipid complexes with higher content of resistant starch
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOSTENNIKOVA, Milena. \textit{Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/mjcmkt/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.