Potraviny a zaručené tradiční speciality francouzské provenience – Alena KOŽENÁ
Alena KOŽENÁ
Bakalářská práce
Potraviny a zaručené tradiční speciality francouzské provenience
Foodstuffs and traditional specialities guaranteed produced in France
Anotace:
Téma této bakalářské práce zní: Potraviny a zaručené tradiční speciality francouzské provenience. Zaměřuje se na problematiku garantovaného původu potravin evropské provenience, která je v současné době aktuální v souvislosti s ochranou tradičních výrobků a současně se snahou o lepší informovanost spotřebitelů a důrazem na kvalitu potravin. Práci lze rozdělit do dvou základních částí. První část se …víceAbstract:
The theme of the thesis is: {\clqq}Foodstuffs and traditional specialties guaranteed produced in France``. It targets the problems of the guaranteed origin of the foodstuffs of the European provenance. This problem is actual in this time in connection with protection of the traditional products and aimed at better awareness of the consumers with a view to the quality of the foodstuffs. This work could …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2008
Zveřejnit od: 23. 4. 2008
Identifikátor:
9233
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2008
- Vedoucí: Mgr. Kateřina Drsková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOŽENÁ, Alena. \textit{Potraviny a zaručené tradiční speciality francouzské provenience}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/mkp332/.
Jak správně citovat práci
KOŽENÁ, Alena. Potraviny a zaručené tradiční speciality francouzské provenience. Č. Bud., 2008. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 23. 04. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 23. 4. 2008 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Cizí jazyky pro evropský a mezinárodní obchod - francouzský jazyk
Práce na příbuzné téma
-
Technologie výroby a kontrola jakosti živočišných produktů s označením zaručená tradiční specialita
Tereza Chovancová -
Zeměpisná označení, označení původu a zaručené tradiční speciality dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1151/2012
Terézia Išková -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Italské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky).
Adéla LINHARTOVÁ -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)
Eva VLČKOVÁ -
Zeměpisná označení, označení původu a zaručené tradiční speciality dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1151/2012
Terézia Išková -
Chráněná zeměpisná označení a chráněná označení původu pro české produkty v EU
Miriam Batlová -
Chráněná zeměpisná označení a chráněná označení původu pro slovenské produkty v EU
Petra Keřková
Název
Vložil
Vloženo
Práva