Bc. Helena Slaninová

Diplomová práce

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra

Effect of Biologically Active Substance Addition on Quality of Natural Cheese Model System
Anotace:
Práce se zabývala vlivem přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra. Cíle práce lze rozdělit na tři fáze: optimalizace výroby přírodních sýrů holandského typu v podmínkách technologické laboratoře, výroba přírodních sýrů s přídavkem různých startérových kultur za účelem výběru vhodné kultury pro aplikaci lněné moučky do zrajícího sýra a v neposlední řadě výroba …více
Abstract:
This work examined the influence of the addition of biologically active substances on the quality of the model system of natural cheese. The objectives of the work can be divided into three phases: optimization of natural Dutch-type cheese in terms of technological laboratories, production of natural cheese with the addition of different starter cultures for the purpose of selecting a suitable culture …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Slaninová, Helena. Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe