Lenka KURYVIÁLOVÁ

Bachelor's thesis

Vhodnost ovoce pro potravinářské využití

Suitability of fruit for food processing industry
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je uvést vhodnost různých druhů ovoce pro potravinářské zpracování. Práce přináší základní informace o charakteristice a rozdělení ovoce, dále se věnuje podrobnějšímu morfologickému a chemickému popisu všech běžných druhů ovoce. Všeobecně jsou zde popsány všechny druhy ovocných potravinářských výrobků, které jsou uváděny na dnešní trh. V konečné části se práce zaměřuje hlavně …more
Abstract:
A goal of this bachelor thesis is to introduce the suitability of various kinds of fruits for food industry processing. The Thesis presents general information about characteristics and categorization of fruits and disserts on extended morphological and chemical description of all common kinds of fruits. Generally are here described all kinds of fruit food industry products, that are available on a …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2010
Identifier: 12988

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2010
  • Supervisor: Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KURYVIÁLOVÁ, Lenka. Vhodnost ovoce pro potravinářské využití. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic