Lenka KURYVIÁLOVÁ
Bachelor's thesis
Vhodnost ovoce pro potravinářské využití
Suitability of fruit for food processing industry
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je uvést vhodnost různých druhů ovoce pro potravinářské zpracování. Práce přináší základní informace o charakteristice a rozdělení ovoce, dále se věnuje podrobnějšímu morfologickému a chemickému popisu všech běžných druhů ovoce. Všeobecně jsou zde popsány všechny druhy ovocných potravinářských výrobků, které jsou uváděny na dnešní trh. V konečné části se práce zaměřuje hlavně …moreAbstract:
A goal of this bachelor thesis is to introduce the suitability of various kinds of fruits for food industry processing. The Thesis presents general information about characteristics and categorization of fruits and disserts on extended morphological and chemical description of all common kinds of fruits. Generally are here described all kinds of fruit food industry products, that are available on a …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2010
Identifier:
12988
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KURYVIÁLOVÁ, Lenka. Vhodnost ovoce pro potravinářské využití. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Možnosti zpracování asijských odrůd peckového ovoce
Michal Havránek -
Skladování peckového ovoce
Jitka Čížková -
Skladování teplomilného peckového ovoce
Jiří Pernikář -
Destiláty z peckového ovoce
František Neduchal -
Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
Kseniia Fadeeva