Plněné pekařské výrobky, jejich mikrobiální kvalita a obliba mezi vysokoškolskými studenty – Bc. Adéla PAULÍKOVÁ
Bc. Adéla PAULÍKOVÁ
Diplomová práce
Plněné pekařské výrobky, jejich mikrobiální kvalita a obliba mezi vysokoškolskými studenty
Filled bakery products, their mikrobial quality and popularity among university students
Anotace:
Plněné pekařské výrobky patří vzhledem ke svým atraktivním senzorickým vlastnostem mezi vyhledávané potraviny, neboť spojují tradiční charakter pekařských výrobků s moderními chuťovými preferencemi spotřebitelů. Cílem diplomové práce bylo: i) prostřednictvím dotazníkového šetření zhodnotit preference českých (n=100) a korejských (n=100) vysokoškolských studentů ohledně konzumace a nákupu plněného pečiva …víceAbstract:
Filled bakery products are among the most sought-after foods due to their attractive sensory properties, as they combine the traditional character of bakery products with modern consumer taste preferences. The aim of the thesis was: i) to evaluate the preferences of Czech (n=100) and Korean (n=100) university students regarding the consumption and purchase of stuffed pastries through a questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2025
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MVDr. Lucie Hasoňová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAULÍKOVÁ, Adéla. \textit{Plněné pekařské výrobky, jejich mikrobiální kvalita a obliba mezi vysokoškolskými studenty}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2025. Dostupné z: https://theses.cz/id/mm37gd/.
Jak správně citovat práci
PAULÍKOVÁ, Adéla. Plněné pekařské výrobky, jejich mikrobiální kvalita a obliba mezi vysokoškolskými studenty. České Budějovice, 2025. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses mm37gd mm37gd/2
25. 4. 2025