Mgr. Andrea Prouzová

Bachelor's thesis

Právní aspekty dvojí kvality potravin

Legal Aspects of Double-Quality of Foodstuffs
Abstract:
Práce je věnována aktuální problematice dvojí kvality potravin v rámci jednotného trhu Evropské unie. Práce hodnotí stávající právní regulaci, a to jednak z pohledu práva na ochranu spotřebitele (zejména nekalých obchodních praktik) tak práva soutěžního (zejména nekalé soutěže).
Abstract:
The work is devoted to the current issues of dual quality of food in the European Union single market. The work evaluates the existing legal regulations, both from the perspective of consumer protection law (unfair commercial practices in particular) and competition law (especially unfair competition).
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 4. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2019
  • Supervisor: JUDr. Radim Charvát, Ph.D.
  • Reader: doc. JUDr. David Sehnálek, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Právnická fakulta

Masaryk University

Faculty of Law

Bachelor programme / field:
Legal Specializations / International Commercial Law Studies