Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích – Bc. Adriána Fedorová
Bc. Adriána Fedorová
Bakalářská práce
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
Analysis of the incidence of the most common foods in Czech restaurants
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to figure out the most common foods in Czech restaurants. The theoretical - methodological part contains information that clarifies the researched issues. Research is focused on meals served for lunch or dinner. By examining the menus, I will find out what are the most common dishes offered in restaurants, thus answering the first research question. Since most consider …víceAbstract:
Cieľom tejto bakalárskej práce je zistiť najčastejšie vyskytujúce sa potraviny v českých reštauráciách. Teoreticko – metodologická časť obsahuje informácie ktoré objasnia skúmanú problematiku. Výskum je zameraný na jedlá podávané na obed alebo večeru. Skúmaním jedálnych lístkov zistím aké sú najbežnejšie jedlá ponúkané v reštauráciách, tým bude zodpovedaná prvá výskumná otázku. Keďže väčšina považuje …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ifnp1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FEDOROVÁ, Adriána. \textit{Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/mn1taj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Regionální potraviny v Libereckém kraji
Klára Čížková -
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
Andrea Kolková -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství
Kateřina Halodová -
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič