Bc. Adriána Fedorová

Bakalářská práce

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích

Analysis of the incidence of the most common foods in Czech restaurants
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to figure out the most common foods in Czech restaurants. The theoretical - methodological part contains information that clarifies the researched issues. Research is focused on meals served for lunch or dinner. By examining the menus, I will find out what are the most common dishes offered in restaurants, thus answering the first research question. Since most consider …více
Abstract:
Cieľom tejto bakalárskej práce je zistiť najčastejšie vyskytujúce sa potraviny v českých reštauráciách. Teoreticko – metodologická časť obsahuje informácie ktoré objasnia skúmanú problematiku. Výskum je zameraný na jedlá podávané na obed alebo večeru. Skúmaním jedálnych lístkov zistím aké sú najbežnejšie jedlá ponúkané v reštauráciách, tým bude zodpovedaná prvá výskumná otázku. Keďže väčšina považuje …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ifnp1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze