Bc. Michal Brandl

Bachelor's thesis

Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu

Regional gastronomy and regional products and their use in tourism
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je zjistit, jaký má vinařství Château Valtice vliv na cestovní ruch v jihomoravském kraji. Práce se zabývá produktovou nabídkou Château Valtice a také jejich nabídkou kulturních akcí. Dále je zde představen turistický region jihomoravského kraje a regionální produkty tohoto regionu. Práce vymezuje pojem cestovní ruch, gastroturismus, regionální potravina a značení produktů …more
Abstract:
The subject of this bachelor thesis is to find out how the Château Valtice winery affects tourism in the South Moravian region. The work deals with the product offer of Château Valtice as well as their offer of cultural events. The tourist region of the South Moravian region and the regional products of the region are also presented here. The work defines the concept of tourism, gastro-tourism, regional …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2021
  • Supervisor: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
  • Reader: Ing. Václav Fišer

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing