Bc. Michal Brandl

Bakalářská práce

Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu

Regional gastronomy and regional products and their use in tourism
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je zjistit, jaký má vinařství Château Valtice vliv na cestovní ruch v jihomoravském kraji. Práce se zabývá produktovou nabídkou Château Valtice a také jejich nabídkou kulturních akcí. Dále je zde představen turistický region jihomoravského kraje a regionální produkty tohoto regionu. Práce vymezuje pojem cestovní ruch, gastroturismus, regionální potravina a značení produktů …více
Abstract:
The subject of this bachelor thesis is to find out how the Château Valtice winery affects tourism in the South Moravian region. The work deals with the product offer of Château Valtice as well as their offer of cultural events. The tourist region of the South Moravian region and the regional products of the region are also presented here. The work defines the concept of tourism, gastro-tourism, regional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/tjll2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Václav Fišer

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách