Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu – Bc. Michal Brandl
Bc. Michal Brandl
Bakalářská práce
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Regional gastronomy and regional products and their use in tourism
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je zjistit, jaký má vinařství Château Valtice vliv na cestovní ruch v jihomoravském kraji. Práce se zabývá produktovou nabídkou Château Valtice a také jejich nabídkou kulturních akcí. Dále je zde představen turistický region jihomoravského kraje a regionální produkty tohoto regionu. Práce vymezuje pojem cestovní ruch, gastroturismus, regionální potravina a značení produktů …víceAbstract:
The subject of this bachelor thesis is to find out how the Château Valtice winery affects tourism in the South Moravian region. The work deals with the product offer of Château Valtice as well as their offer of cultural events. The tourist region of the South Moravian region and the regional products of the region are also presented here. The work defines the concept of tourism, gastro-tourism, regional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/tjll2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
- Oponent: Ing. Václav Fišer
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRANDL, Michal. \textit{Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/mn2zlo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Práce na příbuzné téma
-
Gastroturismus, jako podpora rozvoje cestovního ruchu regionu
Linda Jirásková -
Gastroturismus jako nový trend v cestovním ruchu
Klára Walterová -
Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
Sojková Sojková -
Krkonošská pivní stezka a její vliv na cestovní ruch v Krkonoších
Nikola MAREČKOVÁ -
Gastroturismus jako nový trend cestovního ruchu
Dominika Vejskalová -
Netradiční formy cestovního ruchu v České republice se zaměřením na gastroturismus v regionu Krkonoše
Pavlína Tuschlová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Gastroturismus
Petra Cibulková