Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu – Bc. Michal Brandl
Bc. Michal Brandl
Bachelor's thesis
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Regional gastronomy and regional products and their use in tourism
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je zjistit, jaký má vinařství Château Valtice vliv na cestovní ruch v jihomoravském kraji. Práce se zabývá produktovou nabídkou Château Valtice a také jejich nabídkou kulturních akcí. Dále je zde představen turistický region jihomoravského kraje a regionální produkty tohoto regionu. Práce vymezuje pojem cestovní ruch, gastroturismus, regionální potravina a značení produktů …moreAbstract:
The subject of this bachelor thesis is to find out how the Château Valtice winery affects tourism in the South Moravian region. The work deals with the product offer of Château Valtice as well as their offer of cultural events. The tourist region of the South Moravian region and the regional products of the region are also presented here. The work defines the concept of tourism, gastro-tourism, regional …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/tjll2/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2021
- Supervisor: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
- Reader: Ing. Václav Fišer
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing
Theses on a related topic
-
Gastroturismus, jako podpora rozvoje cestovního ruchu regionu
Linda Jirásková -
Gastroturismus jako nový trend v cestovním ruchu
Klára Walterová -
Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
Sojková Sojková -
Krkonošská pivní stezka a její vliv na cestovní ruch v Krkonoších
Nikola MAREČKOVÁ -
Gastroturismus jako nový trend cestovního ruchu
Dominika Vejskalová -
Netradiční formy cestovního ruchu v České republice se zaměřením na gastroturismus v regionu Krkonoše
Pavlína Tuschlová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Gastroturismus
Petra Cibulková