Technologie zpracování a sortiment liturgických vín – Sabina TRÁGEOVÁ
Sabina TRÁGEOVÁ
Bakalářská práce
Technologie zpracování a sortiment liturgických vín
Processing Technology and an Assortment of Liturgical Wines
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na mešní a košer vína a jejich historický a společenský význam. V práci jsou popisovány liturgické činnosti potřebné k užívání těchto vín, jenž jsou silně zakořeněny v historii daných církví. Podrobněji je v práci popisováno jejich technologické zpracování, choroby a vady těchto vín, se kterými se může spotřebitel setkat. Cílem bylo také zmapovat sortiment popř. výrobce …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on sacramental and kosher wines as such and their historical and social significance. Necessary liturgical actions in order to drink these wines are described in the thesis. It is described in more details technological processing and possible deseases and defects with which a consumer may encounter. The purpose was to map the produkt range respectively manufactures of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013
Zveřejnit od: 14. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TRÁGEOVÁ, Sabina. Technologie zpracování a sortiment liturgických vín. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Strategický plán marketingové komunikace vinařství Arcibiskupské zámecké víno Kroměříž s.r.o.
Romana Mlýnková -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Košer turismus v Praze
Martina Zdichyncová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
Abdelreheem Shamekh -
Business model košer služeb v Praze
Tereza Petrovičová -
Výroba mešních a košer vín
Miriam Kordíková -
Kóšer vína
Dajana Barancová -
Polyfunkční košer dům
Lucie Binarová