Bc. Eva Volaříková

Diplomová práce

Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu

Determination of Selected Analytical Characteristics and Antioxidant Activity in Honey
Anotace:
V teoretickej časti práce je charakterizovaný med, opísané jednotlivé druhy medov, fyzikálne vlastnosti a chemické zloženie medu a metódy stanovenia vybraných analytických charakteristík, polyfenolických látok a antioxidačnej aktivity medu. V praktickej časti sú uvedené výsledky stanovenia vybraných charakteristík (obsah vody, titračná a aktívna kyslosť, farba, obsah glukózy a fruktózy), celkového …více
Abstract:
In the theoretical part of the thesis the characteristics of honey and the description of honey types are given, as well as its physical properties and chemical composition. It also deals with the methodology of used methods for the determination of selected analytical parameters, polyphenolic compounds and antioxidant activity of honey. The practical part gives results of the determination of analytical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Volaříková, Eva. Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.