Chování spotřebitelů na trhu s masem a masnými výrobky – Bc. Kateřina Viktorová
Bc. Kateřina Viktorová
Master's thesis
Chování spotřebitelů na trhu s masem a masnými výrobky
Consumer behaviour in the meat and meat products market
Anotácia:
Viktorová, K. Chování spotřebitelů na trhu s masem a masnými výrobky. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020.Diplomová práce se zabývá vyhodnocením nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují spotřebitele na trhu s masem a masnými výrobky. V literární rešerši je předložena konfrontace teoretických poznatků jednotlivých autorů na téma spotřební chování. V analytické části práce jsou …viacAbstract:
Viktorová, K. Consumer behaviour in the meat and meat products market. Diploma thesis. Brno: Mendel University, 2020.The thesis deals with the evaluation of the most important factors which influence consumers in the meat and meat products market. The literary research presents a confrontation of the theoretical knowledge of the individual authors on the topic of consumer behaviour. The analytical …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsMaster programme / odbor / specializace:
Economics and Management / Business Economics and Management / Business Management
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni -
Influence of animal advocacy movies on behavioral change in meat and dairy products consumption
Adéla Novotná -
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
Tumelo Moyo -
Komparativní analýza vývoje spotřeby vepřového, hovězího a drůbežího masa a masných výrobků v České republice a na Ukrajině
Yuliia Yefimova -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová