Liběna ŠTÁHLOVÁ

Bachelor's thesis

Mikrobiologie piva

Microbiology of beer
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá surovinami pro výrobu piva a jeho samotnou výrobou. Mezi hlavní pivovarské suroviny se řadí slad, chmel a varní voda, jež jsou dále použity ve výrobním procesu. Technologický postup výroby piva je dělen na dvě hlavní části, na výrobu mladiny a výrobu piva. Z mikrobiologického hlediska se při výrobě piva uplatňují pivovarské kvasinky, a to dva druhy Saccharomyces carlsbergensis …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the raw materials for the production of beer and its own production. The main raw material is one of brewing malt, hops and water which are also used in the manufacturing process. Technological process of beer production is divided into two main parts, namely the production of wort and beer production. From a microbiological point of view is applied in the manufacture …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Identifier: 12509

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠTÁHLOVÁ, Liběna. Mikrobiologie piva. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.