Magdaléna Francová
Bachelor's thesis
Jatečná hodnota prasat
The carcass value of pigs
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá jatečnou hodnotou prasat. V úvodní části je charakterizována produkční užitkovost prasat. Stěžejní část se věnuje jatečné hodnotě, jejím znakům a vlivům na ni. V další části je popsán ekonomický význam jatečné hodnoty. Poslední část se věnuje zhodnocení současné úrovně jatečné hodnoty v ČR.Abstract:
The bachelor thesis deals with the carcass value of pigs. The introductory part characterizes the production efficiency of pigs. The main part deals with the carcass value, its characteristics and influences on it. The next section describes the economic importance of carcass value. The last part deals with the evaluation of the current level of carcass value in the Czech Republic.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 8. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Zdeněk Hadaš, Ph.D.
- Reader: Pavel Horký, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Animal Breeding / Animal Breeding
Theses on a related topic
-
Jatečná výtěžnost českého albína v porovnání s hybridním plemen králíků
Tomáš ČERMÁK -
Chov holubů plemene king (Columba livia f. domestica) a jatečná výtěžnost
Marcela ŘEZNÍČKOVÁ -
Chov holubů plemene king (Columba livia f. domestica) a jatečná výtěžnost
Marcela ŘEZNÍČKOVÁ -
Reprodukce, růst a jatečná hodnota ovcí plemene romney marsh.
Simona Šeligová -
Vliv sylimarinu na jatečnou výtěžnost králíků
Klára KREJČÍKOVÁ -
Verifikace jatečné výtěžnosti současných genotypů prasat
Kateřina Klodová -
Vliv managementu kojení na užitkovost a jatečnou hodnotu vykrmovaných králíků
Jakub Vorel -
Analýza vlivu zařazení jatečných těl býků do třídy jakosti SEUROP ve vztahu k jejich složení
Radek Stibor