Semen Solomin
Bakalářská práce
Národní jídla Ukrajiny
Anotace:
SOLOMIN, Semen. Národní jídla Ukrajiny. [Bakalářská práce] Vysoká škola obchodní a hotelová. Brno: 2022. Počet stran: 70. Cílem bakalářské práce je identifikovat ukrajinská národní jídla, zjistit, jak a kdy ukrajinská kuchyně vznikla, jak se od sebe liší v jednotlivých regionech Ukrajiny. Byly popsány rozdíly těchto jídel pro různé svátky, sezónní jídla v zimě, na jaře, v létě a na podzim, nové směry …víceAbstract:
SOLOMIN, Semen. National dishes of Ukraine. [Bachelor thesis] University of Business and Hotel. Brno: 2022. Number of pages: 70. The aim of the bachelor thesis is to identify Ukrainian national dishes, to find out how and when Ukrainian cuisine originated, how they differ from each other in different regions of Ukraine. The differences of these dishes for different holidays, seasonal dishes in winter …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Vymezení hranice západní a východní Ukrajiny
Stanislav ŠTĚPÁNÍK -
Specifika ukrajinské gastronomie
Taisiia Bondarenko -
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
Nataliia Kolomiiets -
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
Nataliia Kolomiiets -
Specifika ukrajinské gastronomie
Taisiia Bondarenko
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šustová, K.
12. 5. 2022
Burešová, P.
13. 5. 2022