Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce – Bc. Iveta Rosová
Bc. Iveta Rosová
Diplomová práce
Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
Technological parameters and canning processing less known species of fruit
Anotace:
Diplomová práce na téma Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány obsahové látky méně známých druhů ovoce, a také vybrané druhy méně známých druhů ovoce jako moruše, hloh peřenoklaný a muchovník, v poslední pasáži teoretické části jsou pak popsány metody konzervace ovoce. V praktické části …víceAbstract:
The diploma thesis on the topic technological parameters and canning processing less known species of fruit is divided into theoretical part and practical part. Thetheoretical part describes contained substances less known fruit and describes these fruit such as mulberry, chinese hawthorn and saskatoon berry. In the last passage of theoretical part are describe methods of canning fruit. In practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
- Oponent: Ivo Ondrášek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Zpracování plodů netradičních ovocných druhů mírného pásma
Martina Gőttingerová
Název
Vložil
Vloženo
Práva