Bc. Kateřina Majerová

Diplomová práce

Dostupnost lokálních potravin: sociální inkluzivita alternativních potravinových iniciativ

Accessibility of local food: Social Inclusiveness of Alternative Food Production and Distribution Initiatives
Anotace:
Předmětem diplomové práce ,,Dostupnost lokálních potravin: Sociální inkluzivita alternativních potravinových iniciativ“ je zkoumání vybraných typů současných potravinových alternativ. V práci jsou představeny příklady českých a zahraničních iniciativ, které byly autorkou zkoumány metodami kvalitativního výzkumu. Důraz je kladen na sociální inkluzivitu zkoumaných iniciativ: pro koho jsou inkluzivní …více
Abstract:
The goal of the submitted thesis: ,,Accessibility of Local Food: Social Inclusiveness of Alternative Food Production and Distribution Initiatives“ is to explore selected contemporary food alternatives. The author introduces the examples of initiatives both from Czech republic and from abroad.The qualitative research methods were used to examine these initiatives. The emphasis is given of the aspect …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2017
  • Vedoucí: Mgr. Eva Fraňková, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Ing. Jan Blažek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií

Masarykova univerzita

Fakulta sociálních studií

Magisterský studijní program / obor:
Humanitní environmentalistika / Environmentální studia

Práce na příbuzné téma