Bc. Petr Starostka

Diplomová práce

Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení

Continuous monitoring of meat fermentation using experimental electronic equipment
Anotace:
Diplomová páce se zabývá problematikou fermentace rybího masa. Maso bylo fermentováno za pomocí mikroskopické vláknité houby Aspergillus oryzae. Teoretická část popisuje obecnou rovinu rybího masa z hlediska jeho složení, skladování, zrání, mikrobiologie a údržnosti. Práce se také věnuje staření a fermentaci masa a s popisem obecných příkladů využití fermentace. Poslední teoretická část je zaměřena …více
Abstract:
The diploma thesis deals with the issue of fish meat fermentation. The meat was fermented using a microscopic fibrous fungus Aspergillus oryzae. The theoretical part describes the general level of fish meat in terms of its composition, storage, maturation, microbiology, and sustainability. The work also deals with the aging and fermentation of meat and with a description of general examples of the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. et Ing. Anna Adámková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Starostka, Petr. Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe