Jan Mattuš

Bakalářská práce

HODOVÁ GASTRONOMIE

Anotace:
Bakalářská práce na téma Hodová gastronomie se věnouje středoevropské gastronomii. Teoretická část je zaměřená na středoevropské státy, jejich národní jídla a zvyklosti. Praktická část bakalářské práce se zaměřuje na gastronomické akce u nás v České Republice, kde ke každé akci je sestaveno menu. Následně na závěr v návrhové části je navrhnut jídelní a nápojový lístek pro gastronomická zařízení.
Abstract:
Bachelor's work - the theme is The Gourmet Cuisine would dedicate to the middle European gastronomy. The theoretical part is intended on the middle European states, on their national food and customs. The practical part of work is intended on the Czech Republic where the menu will be set together for each event. In the conclusion the menu and drinks card will be suggested for gastronomic facilities …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Identifikátor: http://theses.cz/id/myajkh/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2019

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.