Jan Mattuš
Bakalářská práce
HODOVÁ GASTRONOMIE
Anotace:
Bakalářská práce na téma Hodová gastronomie se věnouje středoevropské gastronomii. Teoretická část je zaměřená na středoevropské státy, jejich národní jídla a zvyklosti. Praktická část bakalářské práce se zaměřuje na gastronomické akce u nás v České Republice, kde ke každé akci je sestaveno menu. Následně na závěr v návrhové části je navrhnut jídelní a nápojový lístek pro gastronomická zařízení.Abstract:
Bachelor's work - the theme is The Gourmet Cuisine would dedicate to the middle European gastronomy. The theoretical part is intended on the middle European states, on their national food and customs. The practical part of work is intended on the Czech Republic where the menu will be set together for each event. In the conclusion the menu and drinks card will be suggested for gastronomic facilities …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/myajkh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
Kateryna Siednieva -
GASTRONOMICKÉ AKCE – PODPORA PRODEJE VE VYBRANÉ FIRMĚ
Lucie Blažková -
Organizování a zajišťování gastronomických akcí
Milan Jura -
Potenciál gastronomických akcí v České republice
Klára Coufalová -
MANAGEMENT SPECIÁLNÍCH GASTRONOMICKÝCH AKCÍ
Edith Vodová -
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Eliška Beránková -
Organizovanie, príprava a realizácia spoločenských gastronomických akcií
Bettina Asztalos -
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
Kateryna Siednieva
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kráčmar, S.
22. 4. 2019