Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny – Bc. Tereza BLÁHOVÁ
Bc. Tereza BLÁHOVÁ
Diplomová práce
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Quality evaluation of gluten-free foods with focus on gluten-free pasta
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2014
Zveřejnit od: 30. 11. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 2. 2015
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BLÁHOVÁ, Tereza. \textit{Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/mz3djq/.
Jak správně citovat práci
BLÁHOVÁ, Tereza. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva