1H NMR profiling of extracts from common vegetables – Giorgi Goderdzishvili, BSc
Giorgi Goderdzishvili, BSc
Diplomová práce
1H NMR profiling of extracts from common vegetables
Abstract:
The objective of this study was to use nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy to investigate the some of the nutrients found in fruits and vegetables, such as carbohydrates, and organic acids. 1H NMR spectroscopy is an effective technique for determining structure that requires small sample volumes and a short processing time. The findings of this study reveal specific information about carbohydrates …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GODERDZISHVILI, Giorgi. \textit{1H NMR profiling of extracts from common vegetables}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/n07reo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva