Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů. – Tomáš Stuchlík
Tomáš Stuchlík
Bakalářská práce
Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů.
Options for beer manufacture with methods of high gravity worts at the setting of small breweries
Anotace:
V teoretické části bakalářské práce na téma Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů je shrnuto základní rozdělení pivovarů dle velikosti, popis klasické výroby piva a následně způsob výroby vysokokoncentrovaných mladin s jeho výhodami i nevýhodami, včetně zkušeností několika sládků z praxe. Pro senzorické hodnocení bylo připraveno ředěním celkem osm …víceAbstract:
In the theoretical part of the bachelor thesis on the topic Options for beer manufacture with methods of high gravity worts at the setting of small breweries are basic division of breweries by the size, description of traditional manufacture of beer and the HGB methods with adventages and disadvenages including practical experiencies of several brewers. For the taste panel evaluation were prepared …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Oponent: Petr Otřísal, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv technologie vysokokoncentrovaných mladin na finální kvalitu piva
Markéta Pohlová -
Vliv technologie vysokokoncentrovaných mladin na finální kvalitu piva
Markéta Pohlová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Vliv technologie vysokokoncentrovaných mladin na finální kvalitu piva
Markéta Pohlová -
Economic Aspects of Setting up a Microbrewery
Roman Řezáč -
Business plan of microbrewery foundation in the Czech Republic
Aneta Fabiánová -
Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
Vojtěch Vlk
Název
Vložil
Vloženo
Práva