Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants – César Hakizimana
César Hakizimana
Diplomová práce
Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants
Charakteristika semen révy vinné dle obsahu celkových polyfenolů jako potenciálního zdroje antioxidantů
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAKIZIMANA, César. \textit{Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/n0i1sj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Natural Resources and Environment
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva