Barbora Karásková

Bachelor's thesis

Stanovení riboflavinu v syrovátce s využitím metody luminiscenční spektroskopie

Determination of Riboflavin in Whey by Luminescence Spectroscopy
Anotácia:
Bakalářská práce je věnována možnosti využití luminiscenční spektroskopie pro stanovení riboflavinu v syrovátce. Teoretická část práce byla zaměřena na charakteristiku syrovátky, její získávání a využití v potravinářském průmyslu. Dále byla pozornost věnována vysvětle-ní základních principů luminiscenční spektroskopie a její využitelnosti v potravinářství. Praktická část práce byla zaměřena na získání …viac
Abstract:
The bachelor thesis is devoted to the possibility of using luminescence spectroscopy for determination of riboflavin in whey. The theoretical part of the thesis was focused on the characteristics of whey, its production and use in the food industry. Further attention was paid to the explanation of basic principles of luminescence spectroscopy and its application in the food industry. The practical …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Mgr. Martina Bučková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Karásková, Barbora. Stanovení riboflavinu v syrovátce s využitím metody luminiscenční spektroskopie. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies