Daniela ŠVRČKOVÁ

Bachelor's thesis

Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

Sensory evaluation of pork butcher´s products made by using of different technologies
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a. s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti …viac
Abstract:
The aim of this work was to characterize production kinds of meats and raw materials to production and forming of good structure meat products.It´s written technology of pro-duction meat products - the getting of raw materials, the crushing, the mixing, the stuffing, the ripening and the packing. It´s characterized production of meat products in companies KMOTR - Masna Kroměříž a. s. a Josef Lukáš …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22743

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠVRČKOVÁ, Daniela. Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe