Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu – Bc. Karel Řezníček
Bc. Karel Řezníček
Bakalářská práce
Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
Franchising and its application via launching of new gastronomic concept
Anotace:
ABSTRAKT Karel Řezníček, Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu [bakalářská práce], Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Praha 2016, celkový počet stran 61. Cílem bakalářské práce je představení franchisingového konceptu a jeho využití v podnikání. Jsou posouzeny klady a zápory využití franchisingu při otevření nového restauračního zařízení. Dále je provedeno zkoumání …víceAbstract:
ABSTRACT Karel Reznicek, Application of franchising in introducing of the new gastronomic concept [thesis], Institute of Hospitality Management in Prague 8, spol. s.r.o., Prague 2016, the total number of pages 61. The aim of this thesis is to introduce the franchise concept and its application in business. There are evaluated the pros and cons of franchising use when opening a new restaurant unit. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 9. 2016
- Vedoucí: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŘEZNÍČEK, Karel. \textit{Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/n4vweh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
Andrej Schurov -
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Lenka Lusková -
Specifikace rozdílů v interakci vedoucích pracovníků a zaměstnanců hotelového provozu s přihlédnutím k gender
Petra Kašparová -
Strategické řízení a rozhodování v restauračním provozu
Jakub Horáček -
Problematika odposlechu a záznamu telekomunikačního provozu v podmínkách Policie ČR
Ivo Koloušek -
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová