Ing. Ľuboslav KOMÁR, DiS.

Master's thesis

Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky

Project for increasing of baking line use
Abstract:
Společnost ZP Šumvald a.s. v roce 2003 v rámci diversifikace svého výrobního portfolia investovala do nového technologického zařízení - pekařské linky. Naplnění tohoto záměru se bohužel firmě nevydařilo. Cílem tohoto projektu je provést analýzu současné využitel-nosti pekárenské linky na výrobu cereálních taštiček společnosti ZP Šumvald a.s., zmonito-rovat tržní prostředí a na základě výstupů jednotlivých …more
Abstract:
Company ZP Šumvald a.s. within diversification of its production portfolio has invested in a new technology {--} baking line. Aim of that intention has unfortunately not been success-fully realized. Goal of this project is to carry out an analysis of actual baking line utiliza-tion for cereal bars production as well as an analysis of market environment and in terms of outcomes of those to work out …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2008
Identifier: 8793

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2008

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOMÁR, Ľuboslav. Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 04. 2038

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Management and Economics

Master programme / field:
Economics and management / Management and Marketing