Mikrobiologická kvalita drobných semen rostlin – Monika Pillmaierová
Monika Pillmaierová
Diplomová práce
Mikrobiologická kvalita drobných semen rostlin
Microbiological quality of small seeds of plants
Anotace:
Semena k přímé spotřebě a suché skořápkové plody jsou v dnešní době příjemným zpestřením jídelníčku. Lze je konzumovat přímo a s minimálním zpracováním. Ve světě jsou oblíbeny nejen pro svou báječnou chuť, ale i pro vysokou výživovou hodnotu a pozitivní působení na lidský organismus. V diplomové práci bylo zkoumáno 50 druhů drobných semen rostlin. Mikrobiologickému rozboru bylo podrobeno 27 vzorků …víceAbstract:
Seeds intended for a direct consumption as well as dry nuts are nowadays a pleasant treat in a healthy diet. They can be consumed directly with minimal preparation effort. Seeds and nuts are worldwide best known not only for a great taste, but also for their high nutritional value and a positive effect on a human body. In this Diploma thesis 50 kinds of small seeds of plants were examined. 27 samples …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PILLMAIEROVÁ, Monika. \textit{Mikrobiologická kvalita drobných semen rostlin}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/n5niba/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
Kamila Nováková -
Mikrobiologická kvalita vzduchu ve větracích systémech obytných budov
Barbora Dvořáková -
Mikrobiologická kvalita jogurtů
Adéla Filipová -
Mikrobiologická kvalita raw tyčinek
Jakub Rydval -
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Mikrobiologická kvalita jedlého hmyzu a výrobků z něj
Kateryna Bezborodová -
Mikrobiologická kvalita jedlého hmyzu v závislosti na teplotě odchovu
Klára Sochorová -
Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny
Kateřina Malá
Název
Vložil
Vloženo
Práva