PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V PODNIKU DESIGN HOTEL NOEM ARCH BRNO – Arne Žurek
Arne Žurek
Bachelor's thesis
PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V PODNIKU DESIGN HOTEL NOEM ARCH BRNO
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o nákazách alimentárního původu. V teoretické části je uvedena obecná charakteristika nákaz a jejich rozdělení do hlavních skupin na antroponózy, zoonózy a alimentární intoxikace z potravin. Ve všech případech zmíněných alimentárních onemocnění jsou popsány jejich příčiny, příznaky, původci, klinický průběh onemocnění a výskyt. Dále jsou zde rozebrány zdravotní rizika …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with infections of alimentary origin. In the theoretical part I have presented the general characteristics of the infections and I have divided them into the main categories of anthroponotic infections, zoonoses and alimentary food intoxication. In all the cases of these above mentioned alimentary diseases I have described their causations, symptoms, causers, clinical course …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2018
Identifier:
http://theses.cz/id/n6p4q4/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2018
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŽUREK, Arne. \textit{PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V PODNIKU DESIGN HOTEL NOEM ARCH BRNO}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. 2018. Available from: https://theses.cz/id/n6p4q4/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Theses on a related topic
-
Prevence alimentárních nákaz v lůžkových zdravotnických zařízeních
Dominik Sukovský -
Prevence alimentárních nákaz v lůžkových zdravotnických zařízeních
Dominik Sukovský -
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Irena JEŘÁBKOVÁ -
Alimentární intoxikace a otravy zvířat
Darina Pirklová -
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Irena JEŘÁBKOVÁ -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
Veronika Kondelová -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights