Moderní přístupy k řízení výroby – Bc. Karolína Ježková
Bc. Karolína Ježková
Bakalářská práce
Moderní přístupy k řízení výroby
Modern Approaches to Production Management
Anotace:
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na moderní přístupy v oblasti řízení výroby a technologii výroby masných výrobků. Tématem se zabývám, protože máme rodinnou firmu v oblasti masné výroby, která už je na trhu dvanáct let. Obsahem bakalářské práce je seznámení s řízením výroby a výrobním procesem, progresivními koncepty řízení výroby a dále pak seznámení s masnou výrobou, přídatnými látkami a surovinami …víceAbstract:
In my thesis, I focus on modern approaches to production and technology management in the field of meat products. I have decided to deal with this topic, because we run a family company in this area. We have been in the market for twelve years. The paper brings an overview of production management and manufacturing processes and progressive concepts of production management. Further on, the paper concentrates …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2015
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/khy8t/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Mgr. Jaromír Tichý, MBA
- Oponent: Ing. Viktor Hrdina, MBA
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
Jiří Prokop -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Použití přídatných látek při výrobě potravin
Kamila Borešová -
Model of design principles for the definition of data for the consistency of evaluation in Enterprise Governance of IT
Christian Hitz -
The Project of Innovation of Supportive Tools of the Technology Innovation Center in Zlin in the Field of Startups
Mehmet Berk Özyürek -
Analysis of Wheat Production in Turkey
Ziyad Alattrash -
Ethical and Environmental Issues in Electric Car Manufacturing
Ali Mirzazade