Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení – Štěpánka DENKOVÁ
Štěpánka DENKOVÁ
Bachelor's thesis
Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení
Importance, role and contribution of catering services in the hotel
Anotácia:
Předložená práce je zaměřena na stravovací služby v hotelovém zařízení, především jaký význam, úlohu a podíl v hotelu tyto služby zaujímají. Bakalářská práce je rozdělena do šesti částí. První část zpracovává teoretická východiska práce. Druhá se zaměřuje na služby obecně, kde specifikuje jejich vlastnosti a klasifikaci. Třetí část charakterizuje a zároveň vymezuje stravovací služby samotné. Je popsán …viacAbstract:
The project is aimed at the catering services in the hotel, particularly the importance, role and contribution in the hotel occupied by these services. The thesis is divided into six parts. The first part presents the theoretical basis of the work. The second is aimed on services in general, which specifies their properties and classification. The third part describes and also defines its own catering …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
Identifikátor:
41363
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. et Bc. Eliška Klatová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DENKOVÁ, Štěpánka. Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáUniversity of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Retail Management