Magdaléna MACHALOVÁ

Bachelor's thesis

Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů

The production of juice, nectars and fruit drinks
Abstract:
Hlavní část této bakalářské práce pojednává o problematice zpracovaní ovoce za účelem výroby nealkoholických nápojů a také o vlastní výrobě těchto nápojů. Zároveň je zde stručně popsán základní rozdíl mezi ovocnou šťávou, nektarem a nápojem. V práci jsou dále uvedeny nejdůležitější vyhlášky a normy pro výrobu nealkoholických nápojů a stručný přehled největších výrobců ovocných šťáv v České republice …more
Abstract:
The feature of this bachelor work is about problems in processing fruit due to production of non - alcoholic drinks as well as about own production of these drinks. At the same time is here shortly described the basic difference among fruit juice, nectar and drinks. In this work there are further written most important public notices and specifications for pro-duction non-alcoholic drinks and the sum …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2009
Identifier: 12782

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MACHALOVÁ, Magdaléna. Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů. Uherské Hradiště, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic