Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů – Magdaléna MACHALOVÁ
Magdaléna MACHALOVÁ
Bachelor's thesis
Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů
The production of juice, nectars and fruit drinks
Anotácia:
Hlavní část této bakalářské práce pojednává o problematice zpracovaní ovoce za účelem výroby nealkoholických nápojů a také o vlastní výrobě těchto nápojů. Zároveň je zde stručně popsán základní rozdíl mezi ovocnou šťávou, nektarem a nápojem. V práci jsou dále uvedeny nejdůležitější vyhlášky a normy pro výrobu nealkoholických nápojů a stručný přehled největších výrobců ovocných šťáv v České republice …viacAbstract:
The feature of this bachelor work is about problems in processing fruit due to production of non - alcoholic drinks as well as about own production of these drinks. At the same time is here shortly described the basic difference among fruit juice, nectar and drinks. In this work there are further written most important public notices and specifications for pro-duction non-alcoholic drinks and the sum …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Identifikátor:
12782
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MACHALOVÁ, Magdaléna. Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů. Uherské Hradiště, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Smoothie versus ovocný nápoj
Eva Podešvová -
Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
Denisa Mikanová -
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
Karla Lukaszczyková